2015 - 2016

Concert 26 september 2015

Op ongeveer bovenstaande datum ( 4 september 2004) is het 11 jaar gelden dat we ons eerste concert hadden in Muziek in Zeekraal.
44 concerten hebben sindsdien plaats gevonden en daarom vieren we op 26 september een
44 concerten feestje met Ralph Rousseau - gamba en Eleonora Pameijer - fluit,
klassieke werken en speciaal voor beide musici gecomponeerde stukken van Daan Manneke en Joost Kleppe.

Ralph Rousseau

Eleonora Pameijer

 Concert 23 januari 2016

                                                Rood Hout

Arend Grosfeld - clavecimbel
Nienke van der Meulen - barokhobo
Linde Schinkel - sopraan
Linde Schinkel, Nienke van der Meulen en Arend Grosfeld vertegenwoordigen de 'nieuwe muzikanten'. Tijdens concerten vertellen zij het publiek vol overgave over de muziek, het muzikantschap en het programma. U bent na het concert dan ook van harte uitgenodigd om vragen te stellen aan de leden van het ensemble en de instrumenten te bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld van dichtbij een hobo da caccia bewonderen!
Muziek uit het slotakkoord van de barokmuziek. 
Enkele componisten:Telemann, Bach en Krieger

 


Concert 19 maart 2016 

Ana Valero Betran - viool
Sergey Smirnov - piano
Ana Valero Betran

Sergey Smirnov


Ana Valero en Sergey Smirnov werken samen sinds 2013. Het paar heeft onder anderen opgetreden in Amsterdam (Concertgebouw), Rotterdam (De Doelen), de Statenzaal (Zwolle) en het Muziekcentrum in Enschede. Door het aanbieden van twee verschillende programmavoorstellen, duikt het duo in het altviool en pianorepertoire. Alle uithoeken van de ziel ontdekkende, bieden ze een reis door de geschiedenis van kamermuziek.
Zij zullen werken spelen uit de Romantische Periode van de componisten Brahms, Schumann en Bruch. De “Brahms en de Fairy Tales”.
www.sergeysmirnov.nl

Concert 7 mei 2016              

 
Adriaan Breunis - altviool
Karin Leutscher - fluit
Liesbeth Vreeburg - harp

Oneiros Ensemble

Het Oneiros Ensemble werd in 2011 opgericht door violist Johan Olof en harpiste Liesbeth Vreeburg. Het ensemble bestaat uit een groep jonge ambitieuze musici en speelt in wisselende bezettingen. Zij leggen zich toe op het maken en uitvoeren van bijzondere kamermuziekprogramma’s waar een verhaal aan ten grondslag ligt. In januari 2012 was het ensemble te horen in de kleine zaal van het Concertgebouw. De keuze van het programma wordt nog bekend gemaakt.